Interaktivní stojan

Product Design
Skanska

Ekologicky i stylově

Celý podstavec jsme se rozhodli postavit z hliníkových profilů, které zbyly ze stavby obvodového pláště budovy Skansky.

Hlavně zachovat chladnou hlavu

Protože jsme se rozhodli použít spoustu kovových profilů svařených do jednoho kusu, nemohli jsme využít standardní povrchovou úpravu, ta se totiž dělá za velmi vysokých teplot. Kdybychom svařené profily zahřáli, mohly by explodovat :) Nakonec jsme to vyřešili postaru - práškové lakování v autolakovně.

Genius Loci

Abychom udrželi genius loci, udělali jsme to v bílé. Linie také hezky ladí s bambusovou stěnou za recepcí. A jednoduchost provedení jsme schválně trošku rozbili asymetrií, abychom ukázali zajímavý dekor v řezu.

Sháníte inovační tým?

Pojďme na kafe →
Zajímají vás inovace s pozitivním dopadem? Sledujte náš  newsletter →